Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

TINNITUSILTA

Kaikille avoin Kouvolan Tinnarien järjestämä tinnituksen tiedotustilaisuus pidetään maanantaina 21. toukokuuta kello 17:00-19:00 Tuulensuojassa, Hallituskatu 9, Kouvola. Tilaisuudessa korvalääkäri Elina Rytsölä jakaa tietoa korvien soimisesta, Tinnituksesta. Tilaisuuden osanottajilla on mahdollisuus esittää hänelle myös kysymyksiä. 

Kahvitarjoilu, tervetuloa!

 


Alueelliset sopeutusmisvalmennuskurssit 2018

Kuuloliitto järjestää kahdeksan alueellista  sopeutumisvalmennuskurssia vuonna 2018. Kuusi kurssia on tarkoitettu ikääntyneille kuulokojeen käyttäjille, yksi työikäisille ja yksi kurssi on tinnituspainotteinen.

18.-19.9.18 Rovaniemi, Scandic Rovaniemi
6.-7.10.18 Järvenpää (työikäiset), Scandic Järvenpää
6.-7.11.18 Lappajärvi, Hotelli Kivitippu
14.-15.11.18 Järvenpää (tinnituskurssi), Scandic Järvenpää


Kurssit järjestetään veikkauksen tuella ja ne ovat osallistujille maksuttomia. Matkakuluista osallistujat vastaavat itse.

Lisätietoa ja hakemukset:
Kuuloliiton verkkosivut: https://www.kuuloliitto.fi/palvelut/koulutukset-ja-kurssit/
suunnittelija Anna-Maija Tolonen, puh. 044 752 5574, anna-maija.tolonen@kuuloliitto.fi (Lappeenranta, Rauma ja Järvenpää)
kuntoutussihteeri Maria Timonen, puh. 0400 903 407, maria.timonen@kuuloliitto.fi (Varkaus, Rokua, Rovaniemi ja Lappajärvi)

Hakemukset tulee lähettää viimeistään kuukautta ennen kurssin ajankohtaa sähköpostilla tai Anna-Maija Tolonen, Puutarhakatu 8b F 607, 20100 Turku (Lappeenranta, Rauma ja Järvenpää) tai Maria Timonen, Kuuloliitto ry, PL 1188, 70211 Kuopio (Varkaus, Rokua, Rovaniemi ja Lappajärvi).

Lintu.jpg


 


Kuulo-Auris Oy tarjoaa tinnituskonsultaatiota yksityishenkilöille ja yhteistyöasiakkaille:

-          psykologin tinnituskonsultaatio

-          sähköinen tinnitusvalmennus

-          tinnituskoulutuspäivät yhteistyössä sairaaloiden kanssa

Yhteydenotot: Kristiina Laakso, kristiina.laakso@auris.fi, puh. 0505118046

Tinnitusvalmennus yksityishenkilöille

 

Yksilöllisen tinnitusvalmennuksen voi aloittaa kuka tahansa, jolla tinnitusoireet vaikuttavat arkeen ja jaksamiseen. Tinnitusvalmennus sovitaan yksilöllisesti Kuulo-Auris Oy:n moniammatillisen työryhmän kanssa. Valmentajinasi voivat toimia psykologi, sairaanhoitaja, fysioterapeutti sekä muita moniammatillisen työryhmämme ammattilaisia. Suosittelemme, että valmennus aloitetaan psykologin konsultaatiolla, jonka jälkeen valmennusta voidaan jatkaa lähitapaamisilla sekä etävalmennuksella erilaisia keinoja hyödyntäen.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

http://www.auris.fi/tinnitus