Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

TINNITUKSEN VERTAISTUKITILAISUUS

Kouvolan Tinnarien järjestämä kaikille avoin Tinnituksesta kärsivien vertaistukitilaisuus pidetään maanantaina 19. marraskuuta kello 17:30-19:00 Tuulensuojassa, Hallituskatu 9, Kouvola.

Tilaisuudessa on kokemusten ja tuntemusten jakamista tasavertaisesti ja luottamuksellisesti samassa tilanteessa olevien henkilöiden kanssa.

Kahvitarjoilu!

Tervetuloa!

Suomen Tinnitusyhdistys ry:n syysvuosikokous

Aika                 8.12.2018, klo 14.00

Paikka              LINK Lahden järjestökeskus, Hämeenkatu 26 A, 15140 Lahti

Asiat                Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 13 §:ssä mainitut
                       syysvuosikokoukseen kuuluvat asiat.

Suomen Tinnitusyhdistys ry:n hallitus

Jokainen yhdistyksen jäsen tai jäseneksi liittyvä on tervetullut kokoukseen.

Kahvitarjoilu.

Kuulo-Auris Oy tarjoaa tinnituskonsultaatiota yksityishenkilöille ja yhteistyöasiakkaille:

-          psykologin tinnituskonsultaatio

-          sähköinen tinnitusvalmennus

-          tinnituskoulutuspäivät yhteistyössä sairaaloiden kanssa

Yhteydenotot: Kristiina Laakso, kristiina.laakso@auris.fi, puh. 0505118046

Tinnitusvalmennus yksityishenkilöille

Yksilöllisen tinnitusvalmennuksen voi aloittaa kuka tahansa, jolla tinnitusoireet vaikuttavat arkeen ja jaksamiseen. Tinnitusvalmennus sovitaan yksilöllisesti Kuulo-Auris Oy:n moniammatillisen työryhmän kanssa. Valmentajinasi voivat toimia psykologi, sairaanhoitaja, fysioterapeutti sekä muita moniammatillisen työryhmämme ammattilaisia. Suosittelemme, että valmennus aloitetaan psykologin konsultaatiolla, jonka jälkeen valmennusta voidaan jatkaa lähitapaamisilla sekä etävalmennuksella erilaisia keinoja hyödyntäen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kuulo-Auriksen tinnituspalvelut

• Kuulo-Auris Oy tarjoaa psykologin tinnituskonsultaatiota ja tinnituksen etävalmennusta. Psykologin konsultaation tavoitteena on antaa tietoa tinnituksesta, tukea asiakkaan keinoja selviytyä tinnituksen kanssa tinnituksen poisoppimishoitoa (TRT-hoito) ja kognitiivisen käyttäytymisterapian (KBT) menetelmiä hyödyntäen
    sekä antaa asiakkaalle keinoja arkeen. Lisätietoa ja ajanvaraus: kristiina.laakso@auris.fi puh. 0505118046.
  • Kuulo-Auris järjestää tinnitus-kuntoutuspäiviä yhteistyössä sairaanhoitopiirien tai työterveyden kanssa.