Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Tinnituksen vertaistukitilaisuus

Kouvolan Tinnarien järjestämä kaikille avoin tinnituksesta kärsivien vertaistukitilaisuus pidetään maanantaina 18. helmikuuta kello 17:30-19:00 Tuulensuojassa, Hallituskatu 9, Kouvola.
Tilaisuudessa on kokemusten ja tuntemusten jakamista tasavertaisesti ja luottamuksellisesti samassa tilanteessa olevien henkilöiden kanssa.
Kahvitarjoilu!

Vaivaako Sinua tinnitus?

Tule kuulemaan asiantuntijaa

Tinnitusillat

Kuuloliiton Kaakkois-Suomen kuulopiiri järjestää yhteistyössä paikallisen kuuloyhdistyksen kanssa kaksi tinnitusiltaa.

Tilaisuuksissa luennoi ja yleisön esittämiin kysymyksiin vastaa korva-nenä-ja kurkkutautien erikoislääkäri Marja Estola.

Kuusankoskella järjestettävässä tilaisuudessa luennoi Marja Estolan lisäksi Viron Tinnitus ja Meniere yhdistyksen puheenjohtaja Heinar Kudevita

5.3.2019 kello 18 - 19
Imatran teatteri,
Kallenkuja 3, 55100 Imatra.

26.3.2019 kello 17 - 19
Kuusankosken seurakuntakeskus,
Maunukselantie 3, 45700 Kuusankoski.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille.

Tervetuloa!

Suomen Tinnitusyhdistys ry:n kevätvuosikokous

Aika                    27.4.2019, klo 14.00

Paikka                LINK Lahden järjestökeskus, Hämeenkatu 26 A, 15140 Lahti

Asiat                   Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 12 §:ssä mainitut kevätvuosikokoukseen kuuluvat
                           asiat.

Jokainen yhdistyksen jäsen ja jäseneksi aikova on tervetullut kokoukseen.

Kahvitarjoilu

Suomen Tinnitusyhdistys ry:n hallitus

KUULO-AURIKSEN UUDET PALVELUT 2019

Tinnituskonsultaatio sekä tinnituksen ja ääniyliherkkyyden kuntoutukseen erikoistunut terapia (CBT)

Kuulo-Auriksen psykologi tarjoaa tinnituskonsultaatiota ja tinnitusterapiaa aikuisille.
Tinnitusterapia (CBT) on Suomessa uusi terapiahoito tinnituksen ja ääniyliherkkyyden hoitoon. Kyseessä on intensiivinen psykologinen hoitomuoto, joka on osoitettu tehokkaaksi tinnituksen ja ääniyliherkkyyden hoitomuodoksi maailmalla.
Palvelu ei ole Kela korvattavaa vaan oma palvelumuotomme, joka on täten omakustanteista. Ennen konsultaatioon tai terapiaan hakeutumista on suositeltavaa keskustella oman lääkärin tai hoitavan tahon kanssa mahdollisten poissuljettavien diagnostisten sairauksien varmentumiseksi. Konsultaatio ei sisällä kuulon tai korva-, nenä- ja kurkkualueen tutkimusta eikä näiden sairauksien diagnosointia.

Lisätietoja ja kyselyt:
Kristiina Laakso
puh. 0505118046

Ryhmämuotoinen tinnituskuntoutus

Kuulo-Auris Oy toteuttaa ryhmämuotoista tinnituskuntoutusta niille, joita tinnitus häiritsee arjessa ja työelämässä. Ryhmämuotoinen kuntoutus toteutuu kahtena ryhmätapaamisena, jossa ohjaajina toimivat Kuulo-Auris Oy:n moniammatillisen työryhmän jäsenet sekä muita kuuloalan asiantuntijoita. Välijaksolla tapaamisissa saatuja harjoitteita tehdään itsenäisesti etäsovelluksemme tuella. Ryhmämuotoinen kuntoutus sopii henkilöille, jotka kaipaavat tietoa ja tukea tinnituksen ja ääniyliherkkyyden hallintaan. Kyseessä on omakustanteinen palvelu. Ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran 6.2.2019. Kysy lisää meiltä!

Kuulo-Auris Oy tarjoaa tinnituskonsultaatiota yksityishenkilöille ja yhteistyöasiakkaille:
-          psykologin tinnituskonsultaatio
-          sähköinen tinnitusvalmennus
-          tinnituskoulutuspäivät yhteistyössä sairaaloiden kanssa

Yhteydenotot: Kristiina Laakso, kristiina.laakso@auris.fi, puh. 0505118046

Tinnitusvalmennus yksityishenkilöille

Yksilöllisen tinnitusvalmennuksen voi aloittaa kuka tahansa, jolla tinnitusoireet vaikuttavat arkeen ja jaksamiseen. Tinnitusvalmennus sovitaan yksilöllisesti Kuulo-Auris Oy:n moniammatillisen työryhmän kanssa. Valmentajinasi voivat toimia psykologi, sairaanhoitaja, fysioterapeutti sekä muita moniammatillisen työryhmämme ammattilaisia. Suosittelemme, että valmennus aloitetaan psykologin konsultaatiolla, jonka jälkeen valmennusta voidaan jatkaa lähitapaamisilla sekä etävalmennuksella erilaisia keinoja hyödyntäen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kuulo-Auriksen tinnituspalvelut

• Kuulo-Auris Oy tarjoaa psykologin tinnituskonsultaatiota ja tinnituksen etävalmennusta. Psykologin konsultaation tavoitteena on antaa tietoa tinnituksesta, tukea asiakkaan keinoja selviytyä tinnituksen kanssa tinnituksen poisoppimishoitoa (TRT-hoito) ja kognitiivisen käyttäytymisterapian (KBT) menetelmiä hyödyntäen
    sekä antaa asiakkaalle keinoja arkeen. Lisätietoa ja ajanvaraus: kristiina.laakso@auris.fi puh. 0505118046.
  • Kuulo-Auris järjestää tinnitus-kuntoutuspäiviä yhteistyössä sairaanhoitopiirien tai työterveyden kanssa.