Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Suomen Tinnitusyhdistys ry:n syysvuosikokous

Aika          14.10.2017, klo 13.00

Paikka      LINK Lahden järjestökeskus (ent. Invakeskus), Hämeenkatu 26 A, 15140 Lahti

Asiat        Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 13 §:ssä mainitut syysvuosikokoukseen

kuuluvat asiat.

Jokainen yhdistyksen jäsen on tervetullut kokoukseen. Kahvitarjoilu.

Suomen Tinnitusyhdistys ry:n hallitus

Tinnitusyhdistys toivoo uusia aktiivisia henkilöitä mukaan yhdistyksen hallitukseen.

Tinnituslehden toimituskunta pyytää jäsenistöltä aineistoa seuraavaan tinnituslehteen. Voi olla omakohtainen tinnitustarina, harrastuksesta, keino pärjätä tinnituksen kanssa yms. Toimituskunta valitsee julkaistavan aineiston. Aineisto pyydetään toimittamaan Leena Rekolalle, leena.rekola(at)elisanet.fi viimeistään 20.8.2017.

Sopeutumisvalmennuskurssi

Kuuloliitto järjestää vuonna 2017 yhden tinnituspainotteisen kurssin 29.- 30.11.2017 Vantaa, Original Sokos Hotelli Vantaa (Tinnituskurssi).

Kurssit sisältävät kahden päivän kurssiohjelman ja puolen vuoden kuluttua järjestettävän jatkotapaamisen, jonka ajankohta sovitaan kurssilla. Majoitus on kahden hengen huoneessa täysihoidolla.

Kurssit järjestetään Raha-automaattiyhdistyksen tuella ja ne ovat osallistujille maksuttomia. Matkakuluista osallistujat vastaavat itse.

Lisätietoa ja hakemukset:
Kuuloliiton verkkosivut: http://www.kuuloliitto.fi/fin/kuntoutus/
Kuuloliiton aluetyöntekijät: http://www.kuuloliitto.fi/fin/kuuloliitto/yhteystiedot/aluetyontekijat/
kuntoutussihteeri Maria Timonen p. 0400 903 407, maria.timonen @ kuuloliitto.fi

Hakemukset tulee lähettää viimeistään kolme viikkoa ennen kurssin ajankohtaa osoitteella:
Kuuloliitto ry, PL 1188, 70211 Kuopio.

Lintu.jpg

Kuulovammaisten kurssit

Huonokuuloiset tinnituksesta kärsivät voivat hakeutua kuulovammaisten kurssille.
Kelalle tulee toimittaa kuntoutushakemus KU 132 sekä alle vuoden vanha
epikriisi tai B-lausunto, josta käy selville että hakijalla on kuulo alentunut.
Lisätietoja www.merikarina.fi